Anaal vibrators = anale luxe!

Laat je anus trillen met een anaal vibrator! De anaal vibrators die we voor jullie selecteerden zijn speciaal ontwikkeld om je seksuele prikkelingen te geven zoals je die nog nooit eerder voelde. Aan het experimenteren met anale seksspeeltjes? Of juist zeer ervaren met anale vibrators? Een beter aanbod anale speeltjes zal je nergens anders vinden. Wij bieden je anale vibrators in alle maten, kleuren, materialen en vormen. Zo vind je altijd wel de geschikte anaal vibrator die het best bij je past.

De populairste anaal vibrators

Als dit je eerste ervaring zal zijn met een anaal vibrator, kies je best de stotende anaal vibrator. Dit is een relatief smalle vibrator die glad van oppervlak is. Hierdoor glijdt de anaal vibrator goed naar binnen en is daarom de ideale anaal vibrator voor de beginners. Een iets dikkere vibrator, maar ook nog ideaal voor beginners, is de Curve prostaat vibrator. Hij heeft een geribbelde structuur maar is ook zeer glad van oppervlak. Wanneer je een vibrator zoekt voor anaal gebruik kies je beter eentje van deze rubriek. Een goede anaal vibrator heeft de juiste maat net het anaal seksspeeltje heeft goede vibraties.

Geen zin in een anale vibrator? Probeer een anale dildo. Kijk in de rubriek anale seks-toys voor een compleet overzicht anale plezierspeeltjes!